Kylmälaitehuolto

Kylmälaitehuolto Salo ja Varsinais-Suomi

Olemme erikoistuneet kylmälaitteiden huoltoon ja korjaukseen Salossa, Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa.

Kylmäkoneiden huoltopalvelu sisältää huolto- ja korjauspalvelut kaikille kylmälaitteille merkkiin katsomatta. Kylmiöiden, pakastimien ja kylmätilojen toimintavarmuus ja luotettavuus on hyvä varmistaa määräaikaishuolloilla. Solmi meidän kanssa vuosihuoltosopimus - se on vaivattomin tapa hoitaa huollot ja tarkastukset.

Huoltopalvelut tehdään toiveidenne mukaisesti. Teemme kylmälaitekorjauksia sekä ennakoivaa kunnossapitoa kylmälaitteiden kuntokartoituksia unohtamatta. Kauttamme saat myös etävalvontajärjestelmiä.

Ota yhteyttä ›

Lämpöpumput , vedenjäähdyttimet ja ilmastoinnin­jäähdytyksen laitteet

Koska kiinteistösi ilmastoinninjäähdytys on viimeksi huollettu? Varmista jäähdytysjärjestelmäsi, tai lämpöpumppusi, toimivuus ja tehokkuus säännöllisillä huolloilla. Ilmastoinninjäähdytysjärjestelmän tarkastus ja huolto takaavat parhaan mahdollisen energiatehokkuuden laitteistollesi. Huolto pidentää samalla laitteen käyttöikää.

Kylmäalan velvoitteet ja asetukset

Eu:n asetuksen myötä (valtioneuvoston asetus 1187/2001 ja 452/2009) on Suomessa kylmä- tai jäähdytyslaitoksen omistajalla tai haltijalla velvoite huolehtia laitteistonsa huollattamisesta luvanvaraisella ja pätevällä kylmäalan huoltoliikkeellä.

Salon Kylmäpojat Oy ja KK-Kylmäpalvelu Oy ovat molemmat Tukesin hyväksymiä (452/2009) kylmäliikkeitä. Kuulumme Suomen Kylmäliikkeiden liittoon (SKLL).

Soita